• Wat maakt Decolacour zo speciaal ! Unique keuze aan onweerstaanbare prijzen
 • Ce qui rend Decolacour si spécial! choix unique
 • Design Figurines faites à la main et / ou peintes à la main. et prix irrésistible

Geurolie bij huis & comfort

Waarom werkt geurolie?

Hoe komt het dat geur, en daarmee geurolie, zoveel effecten teweegbrengt? Doordat reuk het enige zintuig is dat nauw verbonden is met ons limbisch systeem. Het deel in onze hersenen dat betrokken is bij onze emotie, motivatie, genot en emotioneel geheugen.

Geurolie is daardoor in staat emoties op te wekken, percepties te creëren, mensen te activeren, te kalmeren en herinneringen te vormen. Het verbaast je misschien, maar ons gevoel wordt voor 75% door geur bepaald! En laten we nu net de meeste beslissingen onbewust maken, op basis van dit gevoel.


Wat is <Geurolie van sac> Geurolie SAC is al eeuwen oud, en werd gebruikt als reukoffer,om in contact te komen 
Met de Goden, en was bovendien belangrijk door zijn effect op de negative invloeden.

           Nog steeds is het gebruik van Geurolie  heel populair.

           Het zuivert, beschermt en verbetert de sfeer in het algemeen.Geurolie SAC staat bekend om haar exclusieve geuren van hoge kwaliteit. Een feest van exotische aroma's voor degenen die behoefte hebben om hun zintuigen te verwennen en aan te scherpen 

 •            Door Geurolie  word ons zenuwstelsel minder belast en komen onze zenuwen tot rust.
 •            Boven op de rustgevende werking komt het effect van de geur.
 •             Elke geur heeft een bepaald effect, maar kan verschillend zijn voor ieder persoon.

       Zo kunnen geuren U blij maken,fris, zekerder of actiever.

 •        Een  geur kan je stemming verbeteren, je gevoelens verduidelijken, je verstand scherpen,
 • en je geestelijk en lichamelijk tot rust brengen.
 •         Elke geur draagt een geheim met zich mee en nodigt je uit dit te ontrafelen. 

Geur & massage olie

Boost natuurlijke lichaamswarmte en stimuleer zweten met massage, verhoog de elasticiteit van de buik en lichaamshuid

Gouden voordelen Gember olie 

olie vervaardigd van pure kruidenextracten geeft u ontelbare voordelen voor uw lichaam waaronder vetverbranding, pijn, stress, en vermoeidheid verlichting. Het dagelijks gebruik zal uw lichaam lichter en gezondermaken dan ooit. 

Want deze olie is gemaakt van zuivere gember met kruidenessentie helpt snelle vetverbranding te stimuleren voor een slanker en mooier lichaam. Helpt ook de bloedcirculatie te verbeteren stimuleert het vitale vocht en nog veel meer. Gewoon het aanbrengen van deze op je buik doet het werk.

KENMERKEN: 

Olie doet het werk: Niet nodig om het overal toe te passen gewoon op je buik en laat het absorberen en zie de magische en snelle resultaten.
100% natuurlijke extracten: 
Gemaakt van pure gember olie en kruidenextracten die geweldige voordelen geven aan uw lichaam.

WAT IS ZO BIJZONDER AAN WIEROOK HEM

Wat is <wierook-Hem> Wierook is al duizenden jaren oud, en werd gebruikt als reukoffer,om in contact te komen Met de Goden, en was bovendien belangrijk door zijn effect op de negative invloeden.

           Nog steeds is het gebruik van wierook heel populair.

           Het zuivert, beschermt en verbetert de sfeer in het algemeen.

 •            Door wierook word ons zenuwstelsel minder belast en komen onze zenuwen tot rust.
 •            Boven op de rustgevende werking komt het effect van de geur.
 •             Elke geur heeft een bepaald effect, maar kan verschillend zijn voor ieder persoon.

       Zo kunnen geuren U blij maken,fris, zekerder of actiever.

 •        Een  geur kan je stemming verbeteren, je gevoelens verduidelijken, je verstand scherpen,
 • en je geestelijk en lichamelijk tot rust brengen.
 •         Elke geur draagt een geheim met zich mee en nodigt je uit dit te ontrafelen.  1€ PER Pakje
 • wens je een grote hoeveelheid aan te schaffen vraag dan een offerte aan 

Code: 3060315 Breedte: 9 cm Lengte: 26 cm

HEM wierook is handgemaakt en komt oorspronkelijk uit India. HEM heeft een brede assortiment van wierook, zoals divine, fengshui, erotica, fruitige en natuurlijke geuren. HEM wierook is te bestellen op  onze website. 

In een pak zitten er 6 rollen en per rol zitten er 20 stokjes.

Hoe kan je spiritueel ontwaken ?

Spiritueel ontwaken kan op elke leeftijd en op elk moment in je leven plaatsvinden. Het kan ineens gebeuren alsof je wordt getroffen door een bliksemschicht, maar het kan ook worden veroorzaakt door ingrijpende veranderingen in je leven, zoals trauma’s, ziektes, tragedies of een midlifecrisis. Bij mijzelf was het ieder geval een langzaam proces dat gekatalyseerd werd door de onverwachte scheiding, en niet lang daarna een onverwachts ontslag. Je kunt over het algemeen stellen dat het spirituele ontwakingsproces vaak samengaat met een (spirituele) crisis: de donkere nacht van de ziel.’ Deze uitdrukking verwijst naar het moment in je leven dat de nacht zo donker voor je is, dat je sterk voelt dat het tijd is om het roer om te gooien.

 

Teken 1: Je voelt een grote behoefte tot persoonlijke ontwikkeling

Het eerste teken dat je bezig bent met spiritueel ontwaken is dat je wordt aangetrokken naar verhalen en informatie over persoonlijke ontwikkeling, zingeving en spiritualiteit. Dit komt omdat je hier nu zelf ook naar streeft. Je voelt een sterke drang naar meer informatie over deze onderwerpen en bent leergierig. Vaak wordt tijdens dit proces ook je zielsmissie duidelijk voor je.

 

Teken 2: Je hecht minder waarde aan materie en wat andere mensen van je denken

Er was een tijd dat jij je druk maakte over wat anderen van je dachten. Dat vind je ineens allemaal niet meer zo belangrijk. Je wilt in lijn leven met je ware ik, ongeacht wat de buitenwereld daarvan denkt. Ook hecht je steeds minder waarde aan materie. Natuurlijk kunt nog altijd genieten van mooie spullen, maar het verhaal achter de producten die je koopt wordt belangrijker en je denkt bewuster na over de wereld. Je streeft niet meer naar een dikke auto, een baan met aanzien of een groot huis: je streeft naar geluk in jezelf.

 

Teken 3: Je zoekt de natuur vaker op

Nog een teken dat je bezig bent met spiritueel ontwaken is dat je vaak wordt aangetrokken tot de natuur. Je bent op zoek naar verbinding en je in de natuur begeven helpt je met naar binnen keren en tot rust komen. Ook ben je je veel meer bewust van de schoonheid van moeder Aarde.

 

Teken 4: Niet je hoofd maar je hart gebruik je als kompas

Je intuïtie ontwikkelt zich steeds beter, je gaat er naar luisteren, naar handelen en op vertrouwen. Het stemmetje van je ego (angsten) kun je steeds beter negeren. Je derde oog gaat steeds verder open staan. Het derde oog is een energetisch oog dat zich net boven je wenkbrauwen bevindt, waarmee je dingen kunt zien of voelen die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen. Je kunt voelen dat iemand niet integer is of dat er gevaar dreigt. Je merkt dat je intuïtie sterker wordt en gaat deze gebruiken als kompas.

 

Teken 5: Je ervaart tekenen van het universum

Je gaat tekenen van het universum herkennen. Synchroniciteit bijvoorbeeld. Je maakt betekenisvolle, met elkaar verbonden gebeurtenissen mee, die niet alleen maar toevallig lijken te zijn. Deze ervaringen lijken ons vaak een bepaalde richting op te sturen, of ze helpen je te beseffen dat je op de goede weg zit. Andere tekenen van het universum kunnen zijn veertjes, vogels, vlinders, dromen ...

Edelstenen ter ondersteuning tijdens het ontwakingsproces

Edelstenen kunnen je ondersteunen bij het ontwakingsproces. Vooral de edelstenen die werken op het 6de chakra (derde oog) zoal de Amethist Maar ook spirituele stenen zoals Seleniet, Celestien en Apoffylliet zijn zeer ondersteunend in deze periode. selenite Geeft energie voor je spirituele ontwikkeling zodat je je persoonlijke pad krachtig kunt bewandelen. Daarnaast stimuleert dit kristal een heldere geest en geeft deze steen je inzicht in jezelf en jouw levenslessen.

Celestine bevordert spirituele ontwikkeling en helderziendheid. Deze steen wordt ook wel engelensteen genoemd. De edelsteen zorgt dat je makkelijker verbinding kunt leggen met het engelenrijk.

Apofylliet (wit) is een kristal met een hele hoge trilling waardoor het een hele fijne steen om je af te stemmen op de hoogfrequente energie van engelen en gidsen. Je hebt ook  groene Apofylliet  de energie van dit kristal resoneert met de levenskracht van de natuur en staat in verbinding met de natuurwezens. Ook kun je de steen gebruiken om je communicatie met dieren te versterken. 
Zie hieronder edelstenen uil & kat hanger enz...

GROOTHANDEL - Decolacour- IMPORT & EXPORT

Vraag Offerte voor grote aantallen

Webshop Hier Cash and Carry  sur rendez vous

Nu 6   Rollen wierook van 20 stokjes=120 stokjes 5€ = 5 kopen 6 de  Graties